Platba na 3 splátky a bez navýšení!

CONNOR MCGREGOR TRÉNUJE V RUKAVICÍCH CLETO REYES

Conor McGregor (The Notorious) je profesionálem od roku 2008 a dosáhl 18 výher KO, jednoho podáním (RNC) a 13 umístění v prvním kole. Krátký čas pracoval jako instalatér a poté se začal na plno věnovat své boxerské kariéře. Sám o sobě tvrdí, že boxerská kariéra je to jediné co ho v životě pohání a naplňuje. The Notorious je bývalý šampion Ultimate Fighting Championship (UFC) v pérové ​​a lehké váze. Soutěžil také jako welterová váha ve smíšených bojových uměních (MMA) a v lehké střední váze v boxu.

V říjnu 2020 se konal nezapomenutelný zápas McGregor vs Nurmagomedov, ve kterém Nurmagomedov naprosto dominantně porazil McGregora „The Notorious“  a to ve čtvrtém kole škrcením.

Při přípravě na tento zápas podlehl Connor McGregor kvalitě rukavic Cleto Reyes. Na instagramu sdílel své nadšení. Při trénincích vyměnil své oblíbené MMA rukavice za pár mexických rukavic Cleto Reyes podobný tomu, který nosil legendární Muhammad Ali.

Connor McGregor se na sociálních sítích podělil nejen o zkušenosti s boxerskými rukavicemi, ale i své lásce k Mexiku a stručně vysvětlil pozadí příběhu těchto rukavic Cleto Reyes.

Notorious (@thenotoriousmma)nejdříve napsal: „Trénovali jsme ve velkých mexických rukavicích.“ a poté dál vysvětluje, co se mu rukavicích líbí.

"Vyrobené buď z hovězí, nebo kozí kůže a vycpané koňskými žíněmi, jsou to krásné rukavice, které zná celá svět."

Také byl fascinován zjištěním, že Muhammad Ali byl velkým fanouškem těchto rukavic:

„Tím, že měl na sobě rukavice při zápasech, byl to právě on, kdo světu představil značku Cleto Reyes.

Conor McGregor také říká, že si užívá skvělý pocit při nošení boxerských rukavic Cleto Reyes a popisuje je jako „nejlepší velké rukavice“.

Dále mluví o dalších důvodech, proč miluje Mexiko:

„Miluji Mexičany."

„Moji spolupracovníci v mém podniku s whisky jsou Mexičané." Z krásného městečka jménem „Tequila“. Moje Irská whisky je další fenomenální produkt vyrobený v Mexiku. 

"Mexičané jsou silná rasa." Stejně jako Irové. K Mexiku mám velký respekt. Můj syn se narodil v den Cinco de Mayo (každoroční oslava, která připomíná vítězství mexické armády nad francouzským impériem). Mexiko, McGregorové tě milují!"